Palletwagens van Magazijnwagens.nl in de buurt van Zoetermeer, sterk en makkelijk te bedienen!

Sterke en makkelijk te bedienen palletwagens nodig in de buurt van Zoetermeer? Voor hoge kwaliteit palletwagens moet u bij Magazijnwagens.nl zijn. Magazijnwagens.nl is namelijk de specialist als het gaat om interne transport en opslagmiddelen. Met meer dan 40- jaar ervaring in het vak kunnen wij onze klanten beslist van dienst zijn met deskundig advies en zeer goede producten. Naast palletwagens hebben wij diverse andere soorten zoals platform-, etage-, werkplaats- en steekwagens. Hiermee kunnen wij in uw wensen voorzien. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een webshop waar onze klanten makkelijk en snel producten kunnen bestellen en op de gewenste plek kunnen laten bezorgen. Uiteraard bieden wij ook nog de mogelijkheid om bij ons langs te komen in de showroom in de buurt van Zoetermeer. Hier kunt u bijna alle soorten palletwagens bekijken.

Palletwagens assortiment in de buurt van Zoetermeer

Op onze website treft u ons assortiment palletwagens. Zo kunt u bij ons kiezen uit drie hoofdsoorten en daarbij diverse modellen. De drie hoofdsoorten palletwagens zijn:

  • Gelakte palletwagens
  • Verzinkte palletwagens
  • RVS palletwagens

De gelakte palletwagens bestaan uit de Handhydraulische Palletwagen 2000 Kg en de Handhydraulische Palletwagen 2500 Kg. De eerste heeft een polyurethane stuur- en vorkwielen en een draag vermogen 2000 kilo. De verzinkte palletwagens bestaat uit Verzinkte Handhydraulische Palletwagen 2000 Kg. Daarnaast hebben we nog de RVS Handhydraulische Palletwagen 2000 Kg. Meer over de productspecificaties vindt u op onze website of in onze showroom in de buurt van Zoetermeer.

Kwalitatief hoogwaardige palletwagens

Magazijnwagens.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige palletwagens in Zoetermeer en omgeving die veilig werken en lang mee gaan. In elke situatie en voor iedere wens zijn deze goed inzetbaar. Naast goede kwaliteit kunt u bij ons eerlijke prijzen verwachten. Wij gaan voor optimale tevredenheid onder onze klanten! Of het nu gaat om palletwagens of om onze andere producten. Meer informatie of prijzen aanvragen voor maatwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook kunt u bij ons langskomen. Onze showroom met palletwagens is van maandag t/m vrijdag geopend.

Stel uw vraag

Palletwagens | Zoetermeer

Palletwagens van Magazijnwagens.nl in de buurt van Zoetermeer, sterk en makkelijk te bedienen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters