Platenwagens voor het verplaatsen van grote platen

Heeft u platenwagens nodig om op een snelle, eenvoudige en gemakkelijke manier grote platen te kunnen verplaatsen?Platenwagens zijn handige vervoersmiddelen voor het transport van grotere en vooral zwaardere panelen. Daarnaast kunnen deze platenwagens natuurlijk ook gebruikt worden voor het vervoeren van andere zware of grote voorwerpen als tapijten, deuren of glasplaten. Platenwagens kunnen dus voor veel transporten de oplossing zijn.  

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop waar u deze platenwagens kunt bestellen en laten bezorgen? Breng dan een bezoekje aan de webshop of de showroom van Magazijnwagens.nl. Met meer dan 40 jaar ervaring is Magazijnwagens.nl hét aangewezen adres. Wij bieden diverse wagens aan die gebruikt kunnen worden om transport te vergemakkelijken. Deze platenwagens zijn verschillend in draagvermogen en omvang. Ons assortiment platenwagens bestaat uit verschillende enkelzijdige platenwagens en uit verschillende draagarmwagens.

Naast platenwagens bieden wij nog vele andere soorten aan, zoals tafelwagens, steekwagens en pallethefwagens. Klik op de door u gewenste wagen voor meer informatie, specificaties en foto’s. Op deze wijze kunt u de magazijnwagens gemakkelijk vergelijken. Welke u ook kiest, onze wagens zijn verkrijgbaar voor zeer scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar.

Platenwagens met opties bij Magazijnwagens.nl

Bij de verschillende platenwagens die wij aanbieden zijn bijpassende opties verkrijgbaar.  Deze zijn ook terug te vinden in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan opties als kopschotten, duwwanden en zwenkwielen. Verder is het ook mogelijk om bokwielen en kogellagers te verkrijgen.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag duwwagens, bakwagens of liever rollers? Benieuwd naar de verschillende soorten platenwagens die wij aanbieden? Neem gerust contact op via onze klantenservice voor advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste plaatwagen. Zo hoeft u niet de deur uit en kunt u vanuit huis de door u gewenste wagens bestellen. Gemakkelijk, snel en goedkoop.

Stel uw vraag

Platenwagens

Platenwagens-Magazijnwagens.nl-materiaalwagen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters