Magazijnwagens.nl ook voor magazijnwagens op maat! 

Magazijnwagens.nl is hét aangewezen adres voor interne transport- en opslagmiddelen. Wij hebben een betrouwbare webshop waar u gemakkelijk en snel al uw transportmiddelen voor uw magazijn bestelt tegen scherpe prijzen. In de afgelopen 40 jaar hebben wij op het gebied van opslag- en transportmiddelen een bekende naam op weten te bouwen. Vandaag de dag leveren wij dagelijks vele magazijnwagens aan onze (vaste) klanten. 

Standaard en maatwerk  

Heeft u een bepaalde wens of zoekt u een specifieke oplossing voor uw magazijn? Bij ons slaagt u gegarandeerd. Naast een compleet assortiment met standaardartikelen hebben wij speciale transportmiddelen ontwikkeld en bieden wij u maatwerk magazijnwagens. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van de magazijnwagen van uw keuze. Goed gereedschap is het halve werk. Kies daarom voor Magazijnwagens.nl en geef uw bestelling aan ons door. 

Soorten magazijnwagens 

Magazijnwagens.nl levert uit voorraad verschillende soorten magazijnwagens, waaronder: 

  • Orderpick wagens 
  • Steekwagens 
  • Materiaalstaanders 
  • Palletwagens 

Maak uw keuze aan de hand van de kenmerken, productspecificaties, prijzen en de levering.  Al onze magazijnwagens zijn betrouwbaar, wendbaar en goed in balans. Ze beschikken over de juiste hoogte en wielen voor optimaal gebruik. Laat u passend adviseren en neem telefonisch contact met ons op. 

Pagina-einde 

Magazijnwagens met goede eigenschappen 

Zorg dat u goed bent voorbereid en bepaal eerst voor welke werkzaamheden u een magazijnwagen wilt bestellen. Heeft een verzinkte palletwagen uw voorkeur of bestelt u bij Magazijnwagens.nl liever een RVS palletwagen? Met ons compleet leveringsprogramma komen wij altijd tegemoet aan uw wensen. Magazijn transportmiddelen zijn bij ons online te bestellen en snel geleverd. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen op de voet en bedenken innovatieve oplossingen in transport- en opslagmiddelen. Zo gaan we met de tijd mee en bieden we u altijd een eigentijds assortiment Vraag ons om hulp, als u advies nodig heeft. Ons team staat voor u klaar. 

Stel uw vraag

Magazijnwagens

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters