Productomschrijving

De tweezijdige drempelplaten van Magazijnwagens.nl zijn ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie in verschillende logistieke en transportomgevingen. Deze platen zijn uniek dankzij hun tweedelige, scharnierende constructie, die zich automatisch aanpast aan hoogteverschillen tussen 20 en 70 mm. Deze aanpasbaarheid maakt ze ideaal voor situaties met kleine hoogteverschillen.

Deze drempelplaten zijn vervaardigd uit een ijzersterke legering, waardoor ze een indrukwekkende puntbelasting van 500 kg kunnen weerstaan. Hierdoor zijn ze een betrouwbare keuze voor zowel vervoerders als transporteurs. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende afmetingen: 760 x 600 mm, 1000 x 600 mm, en 1230 x 600 mm, waardoor u de maat kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Dankzij hun lage eigen gewicht gecombineerd met een ruim draagvermogen, bieden deze drempelplaten een praktische oplossing die makkelijk hanteerbaar is. Dit maakt ze tot een standaard uitrusting voor professionals in de transport- en logistieksector.

Productspecificaties

Buitenafmeting
760 x 600 (BxD) mm
Gewicht
8 kg
Capaciteit
500 kg

Downloads

art. nr.: 556.001

Aluminium drempelplaat

Leverbaar binnen aangegeven termijn

Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar

€ 207,-
€ 250,47 incl. btw

Offerte aanvragen

Aluminium drempelplaat

Aluminium drempelplaat

556.001
Contactgegevens

Laatst bekeken

Bekijk uw laatst bekeken producten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters