Productomschrijving

In bovenstaande dropdownmenu kiest u de gewenste uitvoering!

De kantelbakken van magazijnwagens.nl zijn echte alleskunners. Dankzij de sublieme kwaliteit krijgt u bij onze kantelbakken een oplossing die vele jaren ingezet kan worden. Zoekt u een oplossing die u nodig heeft voor dagelijks gebruik en waar u van op aan kan? Met onze heftruck kantelbakken kiest u de juiste oplossingen. Dankzij de dikke stalen constructie kunnen deze bakken tegen een stootje. 

Al onze kiepcontainers zijn voorzien van een trekkoord langszij. Zo kan de bestuurder van de heftruck de bak kiepen zonder uit te hoeven stappen. Zo heeft men altijd voldoende zicht & kan men op een veilige manier te werk. Onze kantelbakken zijn in een aantal standaard RAL kleuren verkrijgbaar of in een verzinkte uitvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld met een specifieke kleur aanduiden voor welke inhoud de bak is bedoeld. Een verzinkte uitvoering is aan te raden als de kantelbak ook veel buiten komt of blijft staan.

Onze kantelbakken zijn standaard voorzien van een basisframe met inrijdkokers, maar kunnen ook worden voorzien van rijwielen. Rijwielen kunnen ook altijd op een later moment nog worden gemonteerd. Wenst u de bak afsluitbaar? Als standaard optie zijn er ook 2-delige deksels beschikbaar. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Ook als u andere wensen heeft, die u hier niet terug ziet, kunt gerust contact opnemen. 

 

Productspecificaties

Buitenafmeting
1640 x 2150 x 1170 (LxBxH) mm
Laadvlakafmeting
Breedte tussen vorksleuven: 600 mm
Gewicht
381 kg
Capaciteit
2000 kg
Hoogte
Vorksleuven: 200 x 80 (bxh) mm
Lagering
2

Downloads

art. nr.: 565.BK200.6011

Heftruck Kantelbak 2,0M3

Leverbaar binnen aangegeven termijn

Levertijd: ca. 3-4 werkweken

€ 2.056,-
€ 2.487,76 incl. btw

Offerte aanvragen

Heftruck Kantelbak 2,0M3

Heftruck Kantelbak 2,0M3

565.BK200.6011
Contactgegevens

Laatst bekeken

Bekijk uw laatst bekeken producten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters