Productomschrijving

In bovenstaande dropdownmenu kiest u de gewenste uitvoering!

Kleiner dan dit worden ze niet! Onze mini kantelbakken zijn de kleinste in hun soort. Met een zeer lage bouwhoogte is onze mini kantelbak ook uitermate geschikt als spaander opvangbak. U plaatst deze gemakkelijk ergens onder.

Al onze kiepcontainers zijn voorzien van een trekkoord langszij. Zo kan de bestuurder van de heftruck de bak kiepen zonder uit te hoeven stappen. Zo heeft men altijd voldoende zicht & kan men op een veilige manier te werk. Onze kantelbakken zijn in een aantal standaard RAL kleuren verkrijgbaar of in een verzinkte uitvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld met een specifieke kleur aanduiden voor welke inhoud de bak is bedoeld. Een verzinkte uitvoering is aan te raden als de kantelbak ook veel buiten komt of blijft staan.

Onze kantelbakken zijn standaard voorzien van een basisframe met inrijdkokers, deze inrijdkokers zitten dichter bij elkaar dan de reguliere kantelbakken. controleer dus deze maatvoering goed! Rijwielen kunnen ook op een later moment nog worden gemonteerd. Wenst u de bak afsluitbaar? Als standaard optie zijn er ook 2-delige deksels beschikbaar. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Ook als u andere wensen heeft, die u hier niet terug ziet, kunt gerust contact opnemen. 

Productspecificaties

Buitenafmeting
1385 x 1280 x 450 (LxBxH) mm
Laadvlakafmeting
Breedte tussen vorksleuven: 495 mm
Gewicht
120 kg
Capaciteit
1000 kg
Hoogte
Vorksleuven: 200 x 60 (bxh) mm
Lagering
0,46

Downloads

art. nr.: 565.MGU460.3000

Heftruck Mini-Kantelbak 0,46M3

Leverbaar binnen aangegeven termijn

Levertijd: ca. 3-4 werkweken

€ 777,-
€ 940,17 incl. btw

Offerte aanvragen

Heftruck Mini-Kantelbak 0,46M3

Heftruck Mini-Kantelbak 0,46M3

565.MGU460.3000
Contactgegevens

Laatst bekeken

Bekijk uw laatst bekeken producten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters