Productomschrijving

In bovenstaande dropdownmenu kiest u de gewenste uitvoering!

Onze laagbouw kantelbakken zijn gemakkelijk ergens onder weg te zetten of bijvoorbeeld onder een machine om spaanders op te vangen. Dankzij de lage bouwhoogte kijkt u gemakkelijk over de bak heen kijken.

Ook onze lage kiepcontainers zijn voorzien van een trekkoord langszij. Zo kan de bestuurder van de heftruck de bak kiepen zonder uit te hoeven stappen. Zo heeft men altijd goed zicht & kan men op een veilige manier werken. Onze kantelbakken zijn in een aantal standaard RAL kleuren verkrijgbaar of in een verzinkte uitvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld met een specifieke kleur aanduiden voor welke inhoud de bak is bedoeld. Een verzinkte uitvoering is aan te raden als de kantelbak ook veel buiten komt of blijft staan.

Onze kantelbakken zijn standaard voorzien van een basisframe met inrijdkokers, maar kunnen ook worden voorzien van rijwielen. Rijwielen kunnen ook altijd op een later moment nog worden gemonteerd. Wenst u de bak afsluitbaar? Als standaard optie zijn er ook 2-delige deksels beschikbaar. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Ook als u andere wensen heeft, die u hier niet terug ziet, kunt gerust contact opnemen. 

Productspecificaties

Buitenafmeting
1640 x 1680 x 1090 (LxBxH) mm
Laadvlakafmeting
Breedte tussen vorksleuven: 495 mm
Gewicht
244 kg
Capaciteit
1500 kg
Hoogte
Vorksleuven: 200 x 60 (bxh) mm
Lagering
2

Downloads

art. nr.: 565.GU2000.2000

Lage Heftruck Kantelbak 2,0M3

Leverbaar binnen aangegeven termijn

Levertijd: ca. 3-4 werkweken

€ 1.551,-
€ 1.876,71 incl. btw

Offerte aanvragen

Lage Heftruck Kantelbak 2,0M3

Lage Heftruck Kantelbak 2,0M3

565.GU2000.2000
Contactgegevens

Laatst bekeken

Bekijk uw laatst bekeken producten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Menu

Zoeken

Filters